Vad är skillnaden mot att hyra möbler?

Det är flera skillnader, den allra största är att vi betalar tillbaka en livslängdsbonus vid avtalets slut. Den kan du dessutom vara med och påverka genom att göra kloka och hållbara val.

Är det bara begagnad inredning?

Nej, ni bestämmer själva om ni vill ha nytt, begagnat eller nåt mittemellan.

Är det dyrare?

Nej, tvärtom. Du betalar en månadskostnad beroende på dina val och efter avtalstiden får ni en livslängdsbonus på upp till 50%, beroende på val och skick.

Hur kan ni garantera att den inredning är hållbar?

Vi förlänger livet på inredning som redan är tillverkad och står hos kunder. När vi köper in ny inredning köper vi inredning som kommer ha ett så långt liv som möjligt. Genom att förlänga liv kan vi minska uttaget av ny råvara och uppkomsten av avfall och restprodukter.

Stämmer det att vi kan byta inredning under avtalstiden?

Ja, vi förstår att förutsättningar förändras och därför är det viktigt att det finns utrymme för flexibilitet.

Vem äger inredningen?

Det gör vi. Efter att avtalstiden gått ut går inredningen tillbaka till oss, förutsatt att vi inte förlängt avtalet för hela inredningen eller delar av den.

Måste jag välja inredning från en specifik leverantör/tillverkare?

Nej, vi är helt oberoende. Och samtidigt samarbetar vi med de allra flesta stora aktörer på marknaden – så länge de kan leverera möbler som garanterar lång hållbarhet.

Om man även vill ha hjälp med styling och ritningar, då?

Inga problem, vi har nära samarbete med både arkitekter och stylister.

Vad menas med att man kan hoppa på Det Cirkulära kontoret, där det passar företaget bäst?

Efter som vi cirkulerar inredning behöver inte första steget vara att man vill skaffa ny inredning, det kan lika gärna vara att man vill göra en inventering av befintligt bestånd för att få en bättre bild av värdet på det man har.

Magnus

Hej!

Magnus från Rumbla här. Vad kul att du är nyfiken på våra tjänster. Ring mig eller fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

    Har Envivo blivit helt Rumblade?!

    Javisst! Vi byter namn. Envivo är nu Rumbla. Snart öppnar vi dessutom Rumbla Interior Smart Shop – ett jättesteg framåt för både valfrihet och hållbarhet. Välkommen in och Rumbla du också!